06 - 1988 1920 info@beautysalonflorin.nl

Het ASAP
Gym for the skin Concept

Beauty Salon Florin heeft als een van de eersten in Nederland de primeur om met het Australische ASAP concept te gaan werken. Het uiteindelijke doel – uw huid in topconditie krijgen en die te behouden – wordt op een unieke manier bereikt. Net als het regelmatig bijhouden van ons lichaam door veel te bewegen en te sporten, wordt met persoonlijke workouts voor uw huid gewerkt. De behandelingen zijn los te ondergaan, maar vooral effectief in kuurvorm.

Met behulp van peelingen en een specifieke selectie van wetenschappelijk bewezen werkstoffen worden persoonlijke kuren gemaakt waarbij uw huid direct, maar ook voor lange tijd zichtbare resultaten laat zien. Door de cel vernieuwing te stimuleren en te bescherming tegen omgevingsschade (zon, UV, luchtverontreiniging), helpt ASAP de hoeveelheid dode huidcellen optimaal te houden, houdt het poriën open en wordt collageen aanmaak gestimuleerd. U bereikt uw mooist mogelijke huid!

Er zijn behandelingen voor:

  • Pigmentatie
  • Huidveroudering
  • Acne
  • Gevoelige huid
  • Vochtarme huid

ASAP Gym for the Skin DNA treatment – Een peeling boost voor de huid die al het bovenstaande doet, aangevuld met een anti-aging serums die DNA schade herstelt, hydratatie verbetert en de huid helpt verstevigen.

 

vanaf € 79,00

ASAP-gym for the skin bij Beauty Salon Florin in Ede

Behandelingen en producten

U bent hier: Home » Huidverbetering » Het ASAP Gym for the skin Concept

Pin It on Pinterest

Share This