Het ASAP
Gym for the skin Concept

Beauty Salon Florin heeft als een van de eersten in Nederland de primeur om met het Australische ASAP concept te gaan werken. Het uiteindelijke doel – uw huid in topconditie krijgen en die te behouden – wordt op een unieke manier bereikt. Net als het regelmatig bijhouden van ons lichaam door veel te bewegen en te sporten, wordt met persoonlijke workouts voor uw huid gewerkt. De behandelingen zijn los te ondergaan, maar vooral effectief in kuurvorm.

Met behulp van peelingen en een specifieke selectie van wetenschappelijk bewezen werkstoffen worden persoonlijke kuren gemaakt waarbij uw huid direct, maar ook voor lange tijd zichtbare resultaten laat zien. Door de cel vernieuwing te stimuleren en te bescherming tegen omgevingsschade (zon, UV, luchtverontreiniging), helpt ASAP de hoeveelheid dode huidcellen optimaal te houden, houdt het poriën open en wordt collageen aanmaak gestimuleerd. U bereikt uw mooist mogelijke huid!

Er zijn behandelingen voor:

  • Pigmentatie
  • Huidveroudering
  • Acne
  • Gevoelige huid
  • Vochtarme huid

vanaf € 79,00

ASAP-gym for the skin bij Beauty Salon Florin in Ede

Behandelingen en producten

U bent hier: Home » Huidverbetering » Het ASAP Gym for the skin Concept

Geopend voor bestellingen & vragen

Beauty Salon Florin is wegens de COVID-19 maatregelen gesloten tot 9 februari 2021.
Dit betekent dat er geen behandelingen plaatsvinden.

U kunt uw producten wél bestellen via mail, telefoon, de webshop en het contactformulier. Deze worden naar u opgestuurd of in Ede en omgeving bij u thuisgebracht.

Vragen over uw huid, behandelingen of producten kunt u gewoon blijven stellen via bovenstaande kanalen. Zelfs videobellen is mogelijk.

Aanbiedingen op de website zijn tevens gewoon geldig!

Ik hoop u hiermee toch nog zoveel mogelijk van dienst te zijn en zie u graag weer in het nieuwe jaar!

Fijne feestdagen, en blijf gezond...

Saskia

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This