Beauty Salon Florin, uw schoonheidssalon in Ede

Bekijk de onderstaande foto's om te zien wat de behandelingen voor u kunnen doen en met welke producten wij werken. Vul voor meer informatie het contactformulier hieronder in of bel 06 19 88 19 20.

Resultaat BTS-kuur

Resultaat Hydrafacial-kuur

Fibroom-verwijdering

Resultaat Transformage-kuur

Resultaat elastine-behandeling

Resultaat microneedling-kuur

Resultaat Cryolifting-kuur

Resultaat Cryotherapie

Producten 

Hydropeptide

Hydropeptide is hèt merk op gebied van huidverbetering en huidverjonging en valt onder de cosmeceuticals. Dit vernieuwende merk bestaat uit wel meer dan 30 peptiden en staat in de top-5 van beste anti-aging producten en heeft al vele awards gewonnen! Peptiden zijn de enige bestanddelen die bewezen hebben collageengroei te stimuleren en werken beter naarmate ze vaker aangebracht worden. Al na 1 behandeling ziet u resultaat!

Hydropeptide vernieuwt, verjongt, voedt en herstelt de huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering.

Dr. Murad

De vooruitstrevende Amerikaanse dermatoloog dr. Howard Murad heeft een productlijn ontwikkeld die gebaseerd is op klinische huidverzorging. Hij gebruikt hierbij wetenschappelijk aantoonbaar werkzame ingrediënten die doordringen tot in de dermis, de diepste huidlaag. De producten combineert hij met zijn inzichten in het effect van een gezonde leefstijl voor een optimaal resultaat. Hierdoor wordt op korte termijn zichtbare verbetering geboekt bij vrijwel ieder huidprobleem, van huidveroudering tot acne.

Cell fusion C

Cell Fusion C is een huidverbeterend merk dat onder cosmeceuticals valt doordat de ingrediënten wetenschappelijk hun werking hebben bewezen. Hiermee wordt zowel de gezonde als de problematische huid behandeld. Cell Fusion C gebruikt een techniek waarbij de werkstoffen zeer klein worden gemaakt (nano-technologie) en waarbij zeer hoge concentraties werkstoffen diep de huid kunnen binnendringen.

Alle producten van Cell Fusion C zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale olie, schadelijke geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De producten zijn zeer mild waardoor ze ook in te zetten zijn bij de allergische, gevoelige huid, acne- huid, pigmentvlekken, verouderde huid met rimpels, roodheid en vermoeide huid.

Lily Lolo

Lily Lolo is een Brits make-up merk met een hoogwaardige kwaliteit minerale make-up voor vrouwen van alle leeftijden en alle huidtypen, zelfs voor acne- en eczeemgevoelige huiden. De producten zijn vrij van parabenen en synthetische geurstoffen. Het is een dierproefvrij merk en zelfs veganistisch! Door de milde en minerale samenstelling creëert het een lichte, vlekkeloze en egale finish zonder de poriën te verstoppen of te irriteren. Het geeft een natuurlijke look zonder dat fijne lijntjes zichtbaarder worden. Daarnaast blijft het lang houdbaar na aanbrengen omdat het water- en transpiratiebestendig is. Ook bevat de make-up een zonbescherming vergelijkbaar met SPF 15!

Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door een Nederlands team is ontwikkeld. Door de slimme samenstelling van ingrediënten kunnen de supplementen ingezet worden voor de huid én de algehele gezondheid en vitaliteit! Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype. Doordat een intensief opleidingstraject tot universitair geschoold voedingskundige en orthomoleculair huidspecialist is doorlopen, kunnen wij een echt werkbaar advies op maat maken. Het volgen van een persoonlijk plan op basis van voeding, supplementen en huidverzorging zorgt voor een optimaal resultaat!

Beauty Salon Florin
Sterrenbos 26 
6718GP Ede 

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00 19:30 - 21:00

Woensdag 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten