Beauty Salon Florin uw schoonheidssalon in Ede

Kijk m.b.v. onderstaande foto's wat de behandelingen voor u kunnen doen en met welke producten wij werken. Vul voor meer informatie het contactformulier hieronder in of bel 06 - 198 81 920. 

Foto's

Producten

Hydropeptide

Hydropeptide is hèt merk op gebied van huidverbetering en huidverjonging en valt onder de cosmeceuticals. Dit vernieuwende merk bestaat uit wel meer dan 30 peptiden en staat in de top-5 van beste anti-aging produkten en heeft al vele awards gewonnen! Peptiden zijn de enige bestanddelen die bewezen hebben collageengroei te stimuleren en werken beter naarmate ze vaker opgebracht worden. Al na 1 behandeling ziet u resultaat!

Hydropeptide vernieuwt, verjongt, voedt en herstelt de huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering.

Dr. Murad

De vooruitstrevende Amerikaanse dermatoloog dr. Howard Murad heeft een productlijn ontwikkeld die gebaseerd is op klinische huidverzorging. Hij gebruikt hierbij wetenschappelijk aantoonbaar werkzame ingrediënten die doordringen tot in de dermis,de diepste huidlaag. De producten combineert hij met zijn inzichten in het effect van een gezonde leefstijl voor een optimaal resultaat. Hierdoor wordt op korte termijn zichtbare verbetering geboekt bij vrijwel ieder huidprobleem, van huidveroudering tot acné.

Cell fusion C

Cell Fusion C is een huidverbeterend merk dat onder cosmeceuticals valt doordat de ingrediënten wetenschappelijk hun werking hebben bewezen. Hiermee wordt zowel de gezonde als de problematische huid behandeld. Cell Fusion C gebruikt een techniek waarbij de werkstoffen zeer klein worden gemaakt (nano-technologie) en waarbij zeer hoge concentraties werkstoffen diep de huid kunnen binnen dringen.

Alle producten van Cell Fusion C zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale olie, schadelijke geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De producten zijn zeer mild waardoor ze ook in te zetten zijn bij allergische, gevoelige huid, acné huid, pigmentvlekken, verouderde huid met rimpels, roodheid en vermoeide huid. 

Pur minerals

Pur Minerals ontwikkelt al decennia lang consmetica voor vrouwen van alle leeftijden. Door de milde en minerale samenstelling verbetert het zelfs de huid! Huid- en oogirritaties horen tot het verleden. De make-up verstopt de poriën niet, droogt niet uit en ligt niet op de huid maar versmelt met de primer of gebruikte crème. Een merk dat geschikt is voor elk huidtype, zelfs voor de acné- en eczeemhuid. 

Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door een Nederlands team is ontwikkeld. Door de slimme samenstelling van ingrediënten kunnen de supplementen ingezet worden voor de huid én de algehele gezondheid en vitaliteit! Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype. Door een intensief opleidingstraject tot universitair geschoolde voedingskundige en orthomoleculair huidspecialist te doorlopen kunnen wij een advies op maat maken. Het volgen van een persoonlijk plan op basis van voeding, supplementen en huidverzorging zorgen voor een optimaal resultaat! 

Contactformulier

Huidverbetering
Huidverjonging
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen