Beauty Salon Florin voor een gezond en jeugdig uiterlijk

Bent u geïnteresseerd in huidverbetering en huidverjonging? Bekijk dan hieronder welke behandeling het best bij u past. Tevens kunnen wij u van uw overtollige vet verlossen, hebben wij diverse mogelijkheden voor reguliere gezichtsbehandelingen vanaf € 52.50 en kunt u uw voedingspatroon in kaart laten brengen.

Gezichtsbehandelingen

Bij Beauty Salon Florin wordt uitsluitend gewerkt met de beste producten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Leeftijd, huidverzorging, lifestyle en voedingsgewoonten bepalen voor een belangrijk deel de conditie van de huid. Aan leeftijd is helaas niets te veranderen, maar we hebben wel invloed op hoe wij onze huid en ons lichaam verzorgen! Welke producten we daarbij gebruiken is van essentieel belang.

Alle producten die wij gebruiken en adviseren bevatten hun eigen combinatie van hoogwaardige ingrediënten die tot in de diepere lagen van de huid door dringen. Hierdoor wordt op korte termijn zichtbare verbetering geboekt.

Omdat we niet alleen uit een buitenkant bestaan, maar de conditie van de binnenkant van het lichaam minstens zo belangrijk is, zorgen goede voeding en supplementen voor een zo perfect mogelijk functionerend lichaam. Je bent tenslotte wat je eet!

Voorts geven wij tips hoe u de negatieve invloeden van stress op de huid zoveel mogelijk kunt beperken. Welk merk we uiteindelijk selecteren en welk aanvullend advies u van ons ontvangt bepalen we in een persoonlijk intake gesprek.

Huidverbetering

Acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die vooral pubers treft. Teveel aan talg, woekering van de acne bacterie en hormoonveranderingen zorgen onder andere voor puistjes, ontstekingen en mee-eters. De acne behandeling bestaat uit het ledigen van oneffenheden, reiniging en een glycolzuurpeeling. Blauw LED licht dood de acne bacterie en hersteld de huid. Hierdoor wordt de huid rustiger en egaler en krijgen littekens geen kans. 

De behandeling wordt veelal vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Prijs: vanaf € 52.50

Acne Beauty Salon Florin

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken als gevolg van ouderdom, de zogenaamde ouderdomsvlekken, zijn goed te verwijderen . Ze ontstaan door zonschade. Goede zonbescherming is dus essentieel wanneer u het ontstaan van nieuwe plekjes wilt voorkomen. Ditzelfde geldt voor pigmentatie die ontstaat als gevolg van hormoonveranderingen.

De behandeling van pigmentvlekken gebeurt met de T-Away. Hierbij wordt de bovenste gepigmenteerde dode huidlaag eraf gerold. Er ontstaat een korstje dat na circa 1 week verdwijnt. Eronder heeft zich nieuwe, gezonde huid gevormd.

Prijs: € 25.00 per 5 minuten

Couperose

Couperose is een aandoening met goed zichtbare rode adertjes op voornamelijk wangen, neus en kin. Ze worden veroorzaakt door een blijvende verwijding van de kleine adertjes. Couperose, maar ook bloedspatjes en fibromen, kunnen worden verwijderd met de T-Away. Dit medische apparaat stipt de adertjes aan waardoor ze dichtschroeien. Na heling ontstaat er een mooie gezonde huid en zijn de adertjes weg. Soms zijn meerdere behandelingen nodig.

Prijs: € 25.00 per 5 minuten

Definitief ontharen

Met de Energist Ultra worden overtollige haren definitief verwijderd. Het licht van de flits wordt in de haar tot warmte omgezet waardoor de haarbodem pijnloos dichtschroeit en er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Wat overblijft zijn donshaartjes. De behandeling is geschikt voor elk huidtype, zowel voor mannen als vrouwen.

Het aantal behandelingen hangt af van de kleur en dikte van de haar en het te ontharen gebied. Meestal is 4–8 keer voldoende.

Soms wordt het verwijderen van gezichtsharen vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Prijs: vanaf € 60.00

Littekens

Littekens zijn verstoringen in het huidbeeld door overtollig of tekort aan bindweefselvorming. Behandeling van zowel de epidermis als de dermis daaronder is dan ook erg belangrijk. Met behulp van dermabrasie met de Hydrafacial worden de bovenste dode huidlagen eraf geschraapt. Tegelijkertijd worden serums die nieuwvorming van de huid stimuleren en voedingsstoffen voor de huid bevatten diep de huid in gesluisd. De huid gaat zich vernieuwen en langzaam komt nieuwe huid naar boven. Voor een sneller resultaat kan de huid behandeld worden met naaldjes, die de onderste huidlagen stimuleren tot nieuwvorming.

Prijs: vanaf € 99.50

Wallen

Donkere kringen onder de ogen ontstaan door een slechte doorbloeding en het dunner worden van de huid. Wallen en kringen kunnen worden behandeld met de BTS, waarbij insluizen van werkstoffen wordt gecombineerd met spierversteviging, en LED-licht dat energie aan de huid afgeeft en zo het verbeteringsproces versnelt. Hoge concentraties werkstoffen worden diep de huid ingevoerd en doordat de spieren getraind worden verbeterd de doorbloeding.

Prijs: € 65.00

Huidverjonging

Dermabrasie – Hydrafacial

Met behulp van de Hydrafacial kunnen dermabrasie en insluizen van werkstoffen veilig en huidvriendelijk worden gecombineerd. De dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd terwijl een cocktail van vitaminen, antioxidanten, vochtherstellers en huid verbeterende stoffen tot in de levende lagen van de huid worden gesluisd. Zelfs rimpels, pigmentvlekken en littekens verminderen sterk!

Prijs: vanaf € 102.50

Verslapping

Wanneer de huid elastine verliest verslapt deze. Vanaf circa het 26ste levensjaar begint het verlies aan elastine wat uiteindelijk resulteert in het niet meer terugveren van de huid in zijn oorspronkelijke vorm nadat deze wordt uitgerekt of ingedrukt. Met behulp van Elastine Infusie Therapie wordt per behandeling op een zeer milde manier tot circa 2 jaar aan elastine-verlies per behandeling weer goedgemaakt.

Prijs: € 95.00

Verjonging BTS-2

Met de BTS-2 kan de huid in slechts enkele behandelingen weer zijn jonge uitstraling terug krijgen. Dit apparaat combineert 2 technieken die elkaars werking versterken. Hoge concentraties werkstoffen dringen tot in de diepere huidlagen door, terwijl onderliggende spieren getraind worden en zo weer hun stevigheid terug krijgen. De BTS-2 wordt onder andere ingezet voor het verminderen van rimpels, roodheid, vochtwallen onder de ogen, littekens en huidverslapping.

Prijs: vanaf € 90.00 

MicroNeedling

Micro needle therapie is een behandelmethode waarbij doelgericht een gebied of het hele gezicht wordt behandeld door microkanaaltjes in de huid te maken met superfijne naaldjes. Hierdoor wordt de huid geprikkeld om onder andere nieuw collageen voor stevigheid aan te maken. De behandeling voelt licht irriterend, maar niet pijnlijk.

Door gelijktijdig steriele filling-werkstoffen en hyaluron op de huid aan te brengen worden deze mee de diepere huidlagen in genomen waarbij ze gebruikt kunnen worden bij onder andere aanmaak van nieuw collageen en elastine. Micro needling kan worden ingezet bij vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens, striemen, couperose en verslapping.

Prijs: € 150.00

Licht therapie – LED

De Evado werkt met speciaal LED licht dat 35 keer sterker is dan gewoon LED licht. Met het gebruik van een speciale lens is het mogelijk dat het LED licht tot in de diepe spierlagen doordringt en zo aan alle huidlagen zijn energie afgeeft. Deze energie zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt bevorderd, het lymfesysteem beter gaat werken en de processen van heling, huidverbetering en huidverjonging beter en sneller verlopen. Tevens worden acne-, rosacea- en couperose-huiden rustiger.

Prijs: € 75.00

Anti-aging massage - Transformage 3D

Transformage is een massagetechniek waarbij volume en stevigheid van meerdere huidlagen op een natuurlijke manier terug gebracht worden. Het is een combinatie van bindweefselmassage, lymfedrainage en deep-tissue massage. Hierdoor heeft transformage effect op de botmassa, het bindweefsel en de hydratatie van gezicht, hals en decolleté.

Het resultaat is een jongere, strakkere en beter gehydrateerde huid met een veel indrukwekkender resultaat dan bindweefselmassage alleen! Transformage kan het best ondergaan worden in kuurverband waarbij het hele gelaat, hals en decolleté worden meegenomen, of als deelbehandeling bijv. voor ogen of kaakrand.

​Complete massage € 79.50

Voedingsadvies

Onze huid weerspiegelt de gezondheid van het lichaam. Het is daarom heel belangrijk om uw lichaam niet te vullen, maar te voeden zodat aan de basisbehoeften kan worden voldaan. Zo voorkomt u vage lichamelijke klachten, vermoeidheid en huidproblemen. Wie goed gebalanceerd eet krijgt niet alleen een stalender, rustiger en jonger ogende huid, maar voelt zich ook fitter en vitaler!

Om uw voedingspatoon in kaart te brengen kunt u online een voedingsdagboek invullen. Hieruit wordt berekend welke en hoeveel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen u nuttigd. U ontvangt een compleet persoonlijk advies voor voeding en suppletie waarmee u een optimale huid- en lichamelijke conditie krijgt.

Heeft u interesse in een detox voor uw darmen, lever en nieren? Vraag dan naar onze speciale detox kuur van slechts 12 dagen waarin wij u leren gifstoffen vrij te eten!

Beauty Supps Beauty Salon Florin

Afslanken

Cryotherapie

Cryotherapie

Cryo therapie met de Cryo21 laat uw vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon! Met behulp van koudetherapie worden uw vetcellen in een rap tempo gekoeld tot ca. 8ºC, waardoor ze kristalliseren en afgevoerd worden om in de lever afgebroken te worden. Het resultaat? Een afroming van het aantal vetcellen, elke keer wanneer u een behandeling ondergaat. U verliest centimeters omvang!

Wat kunt u o.a. verwachten?

  • Vermindering van vetcellen
  • Vermindering van cellulitis
  • Versteviging
  • Contourverbetering

Wij boeken spectaculaire resultaten op het gebied van zowel afslanken en verstevigen. En dat in slechts 30 minuten en geheel pijnloos! Laat u overtuigen met een proefbehandeling alvorens u een kuur boekt van 6 behandelingen.

Prijs: Proefbehandeling € 50.00

          Kuurbehandeling € 600.00